Père Lejeune Charcuteries liégeoises - Produits frais et surgelés

Newsletter

Abonee u gratis aan onze nieuwbrief !


Constant zoeken naar de grootste efficiëntie en de beste dienstverlening, dat doen we al 70 jaar bij Père Lejeune. Uw vertrouwen genieten is voor ons de mooiste beloning.

Traditie en Service

Onze onderneming doet alles om al haar klanten blijvend tevreden te stellen.

Zo is er eerst en voraal de wil om een vakmanschap te behouden dat op een lange traditie steunt, een ervaring die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Dan zijn er natuurlijk ook de vaste waarden die onze reputatie gemaakt hebben : vlotte en vriendelijk contacten, een reële betrokkenheid, deskundige raadgevingen, een goede opvolging van de relaties en een grote stiptheid in de behandeling van bestellingen.

Tenslotte zijn er ook al de hygiënenormen en de strikte reglementeringen die wij dagelijks probleemloos en integraal respecteren. Ze liggen aan de basis van de hoogst betrouwbare kwaliteit van onze producten en dragen bij tot het welzijn van de consumenten.

Traditie en Kwaliteit

Bij Père lejeune beschikken we over een systeem van kwaliteitsbeheersing dat het volledige productieproces stuurt.

Père Lejeune kent zijn leveranciers door en door. Het beheersen van alle toevoerlijnen is immers van essentieel belang.

De kwaliteit wordt binnen de onderneming uitgevoerd, door een ploeg van gemotiveerde specialisten.

Dankzij ons systeem zijn alle goederen perfect traceerbaar, en dit vanaf hun levering bij on stot op het moment dat onze producten bij onze klanten worden geleverd.
Op elk moment kan het volledige trject van de producten worden teruggevonden.

Traditie en Innovatie

De eigen troeven en de goede kennis van de markt optimaal benutten, dat is wat Père Lejeune doet door zijn ambachtelijk karacter volop uit te spelen.

De evolutie van de producten nauwkeurig volgen en het gamma (thans +- 2500 referenties) uitbreiden om de wensen van de sonsumenten in te willigen, dat is de taak die de commerciële ploeg met veel genoegen op zich neemt.

Binnen de onderneming wordt de inzet van alle medewerkers gekenmerkt door de wil om te innoveren en om de vraag voor te zijn.
Voor onze klanten betekent dit dat de evolutie van ons productenaanbod ook hun verkoopcijfers zal stimuleren. Door zo te handelen, bouwt Père Lejeune aan de toekomst, en blijft het trouw aan zijn slogan

« Service, met plezier ! »

Père Lejeune in beelden

Ontdekt onze vidéo van onderneming

Vous êtes déjà membre

Adresse email
Mot de passe
  Mot de passe oublié?

Devenez membre

Inscrivez-vous maintenant pour avoir accès à ...
pour bénéficier de...etc etc !