Up Fresh header home | UpFresh

UPFRESH

SAMEN VOOR EEN WIN/WIN PARTNERSHIP

UpFresh producten

Ons volledig
assortiment

-Fresh-

Je klanten verdienen het allerbeste. Dag na dag. Als professionele partner tilt UpFresh kleine en grote assortimenten verse voeding naar een hoger niveau. Met gevestigde merken, lokale smaakmakers en onder private label.

We volgen en maken de smaaktrends, op het ritme van de seizoenen en op maat van jouw klanten. Kies uit de uitgebreide menukaart, gedomineerd door innovatie en respect voor traditionele producten. Met je lokale accountmanager als vertrouwde gids.

Unieke concepten

Eigen kwaliteitsmerken

Quality

UpFresh selecteert enkel de beste producten voor jouw zaak. Hoe we dat garanderen? Door strenge eisen, korte opvolging en met een uniek aanbod van eigen merken in diverse productgroepen. Elk product is zorgvuldig uitgekozen en uitgebreid getest voor het een merkenlabel van UpFresh krijgt. Want kwaliteit is geen sinecure.

 • Fermette

  Fermette is een innoverend totaalaanbod van traiteurproducten, fijne bereidingen en gesmaakte klassiekers. Met de vertrouwde kwaliteit. Het zijn toppers in een schitterende presentatie en met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 • Dyne

  Dyne is een gevarieerd assortiment van kant-en-klaargerechten. Van apero tot dessert. Altijd lekker, vers en artisanaal. Met specialiteiten, traditionele gerechten en aandacht voor de presentatie.

 • Authéntico

  Een kwalitatief aanbod van klassiekers met net dat tikkeltje meer. Autentico is rijk aan smaak met een superieure kwaliteit, ambachtelijk bereid en verser dan vers. Een heerlijke totaalbeleving.

 • Père Lejeune

  Het plezier van het dienen. Wie kopproducten zegt, denkt meteen aan Père Lejeune. Met meer dan 85 jaar ervaring op de teller, is Père Lejeune de referentie voor kopproducten van topkwaliteit.

 • Daily Fresh

  Een heerlijk assortiment verse Belgische charcuterie, bereid volgens de authentieke smaak van traditie. Met liefde voor vakmanschap en omdat alleen de beste kwaliteit meer smaak brengt in je leven.

DSCF6948 bewerkt | UpFresh

Stevig verankerd

2.700 verkoop
punten

Met meer dan 2.700 verkooppunten heeft UpFresh een uitgebreid distributienetwerk in België. Het is de solide basis voor onze korte leadtime, ondersteund door een breed assortiment verse producten op stock. Vandaag besteld, morgen geleverd. Snel, vers en gemakkelijk.

Up Fresh U image15 | UpFresh

Aanbod voor leveranciers

Smaakvol
samenwerken

Bij UpFresh krijg je als start-up of gevestigde waarde niet 1 maar meteen een heel team ambassadeurs. Je rekent op de perfecte levering van je producten, merken en concepten, over heel België. Lokaal, nationaal en internationaal. Of wie weet ben jij binnenkort de nieuwste producent van onze eigen sterke merken.

Nieuwkomers bij UpFresh

Een voorproefje
van onze innovatieve
producten

Crisp!

Upfresh traiteur 15 | UpFresh

Deze week in promo